Sport

Smokker har vært en del av babyer i mange tiår nå, men de kommer i en størrelse som passer alle og det er ikke noe personlig med det. Heldigvis kan du nå legge til en personlig touch til smokken din ved hjelp av BIBS Smokk med Navn. Dette er ikke bare en annen smokk, men den lar deg legge til navnet til babyen din på smokken slik at det ikke bare er funksjonelt, men også personlig og unikt. Gå derfor til siden akkurat nå og Kjøp BIBS smokk med navn på nett.

Fordelene med smokker

BIBS Smokk med navn er en unik måte å tilpasse smokken din slik at den passer til babyens stil. Dette er praktisk for alle foreldre, spesielt hvis du har flere barn i huset, da det kan være vanskelig å holde styr på hvilken smokk som tilhører hvem. Ved å legge til babyens navn vil det være lettere å holde styr på alt, og smokkene kan også hjelpe til med å forhindre forveksling og børste av bakterier hvis du har en baby i barnehagen.
BIBS-smokker er produsert i Danmark og har eksistert siden 1970-tallet. De er populære blant foreldre over hele verden på grunn av deres ortodontiske og ikke-giftige design, og også fordi de kommer i en rekke stilige farger. Med BIBS Smokk Med Navn har du nå muligheten til å tilpasse smokken til din personlige smak og stil.
En annen fordel med BIBS Smokk Med Navn er at du kan gi det som en gave til en nybakt mor eller far. De kommer i en pakke med to og kan velges i en rekke forskjellige farger, slik at du kan få en som matcher stilen til babyens rom eller klær. Å gi en personlig gave er alltid spesielt, og med BIBS Smokk Med Navn vil foreldrene aldri miste av syne hvilken smokk som tilhører barnet deres.

Høy kvalitet


Siden smokkene er av høy kvalitet, vil det ikke være noe problem med å navnemerke det. Navnet vil ikke falme eller bli slitt av med tiden, og disse smokkene vil være like fine etter flere vask. Faktisk er BIBS-smokkene så holdbare at mange arver dem fra den ene babyen til den neste.

Foreldre vil alltid ha det beste for babyen sin, og BIBS Smokk Med Navn er et flott alternativ for å legge til et ekstra personlig preg på babyens smokk. De er også av høy kvalitet, ikke-giftige og ortodontiske – alt som er viktig for en smokk av høy kvalitet. Med BIBS Smokk Med Navn vil babyens smokk være unik, praktisk og personlig. Det er en flott gave til deg selv eller en annen nybakt forelder, og det vil definitivt gjøre babyens smokketid mer minneverdig.